Leger des Heils podcast hoe was je dag

Loop een dagje mee vanuit je stoel

Volg medewerkers in de podcast 'Hoe was je dag'

Nieuws 01 februari 2023

Hoe is het om mensen te begeleiden die waarschijnlijk nooit van hun verslaving af zullen komen? En hoe help je tienermoeders die niet in staat zijn om zelf voor hun kind te zorgen? In de nieuwe podcast ‘Hoe was je dag?’ krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen.

De werknemers van het Leger des Heils komen op bijzondere plekken. Ze ontmoeten veel verschillende mensen. Denk aan mensen met psychiatrische problemen of kwetsbare jongeren. Voor veel mensen is dat onbekend terrein, maar nu kun je een dagje meekijken over de schouders van onze professionals.

In de podcast volg je vier medewerkers die allemaal hun eigen expertise hebben. Bijvoorbeeld Jantien, die werkt in een specialistisch verzorgingstehuis. Als verpleegkundige is ze uit op herstel. Maar de mensen die ze verzorgt zitten daar niet altijd op te wachten. Ze vertelt waarom ze haar werk toch met liefde blijft doen. Ook leer je Daniël kennen. Hij moet een plek regelen voor iemand die nu vastzit in een politiecel, maar buiten die muren niemand heeft die voor hem klaarstaat.

Je maakt kennis met vier beroepen, in vier afleveringen: verpleegkundige, jeugdbeschermer, woonbegeleider en gedragswetenschapper. Het is een uniek inkijkje in de wereld van het Leger des Heils. Je vindt alle afleveringen op onze website, op Spotify of Apple Podcast. Of beluister hieronder de eerste aflevering.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.