Steun met je bedrijf

Samen impact maken voor kwetsbare mensen in Midden-Nederland

Participatie

Wij geloven dat elk mens telt. Gelooft jullie bedrijf dat ook? Mooi! Laten we de handen ineenslaan, want samen staan we sterker. Met jullie gift of donatie maken we positieve impact in het leven van kwetsbare mensen aan de rand van de samenleving in de regio Utrecht, Flevoland en Gooi en Vechtstreek. 

Doorgaan waar anderen stoppen

Wist je dat er jaarlijks meer dan 100.000 mensen in aanraking komen met de activiteiten van het Leger des Heils? Of het nu gaat om iets groots of iets kleins. Van een woonplek op een beschermd wonen locatie, begeleide hulp aan huis tot aan een kopje soep of warme winterjas. Wij helpen iedereen die buiten de boot valt in de reguliere zorg. Bij ons mag je altijd aankloppen. Maar om die belofte waar te maken, hebben we de hulp van jullie bedrijf in de regio hard nodig!  

Hoe kunnen jullie helpen?

Van geld of spullen doneren tot een leuke actie opzetten met collega’s: er is veel mogelijk. Maar natuurlijk staan we ook open voor jullie eigen ideeën en wensen. Maak ze kenbaar aan onze Relatiemanager Bedrijven Midden-Nederland, Willeke de Bruin.

Onze deelnemers raken je in het hart. Daar wil je gewoon iets voor doen. Ik haal echt voldoening uit de verbinding die ik mag leggen tussen bedrijven en het Leger des Heils. Samen krijgen we zoveel voor elkaar.

De meeste bedrijven kiezen voor...

  • Geef een financiële donatie aan Leger des Heils Midden-Nederland of aan een concreet project in onze regio. Dat kan eenmalig of in de vorm van een samenwerking.
  • Start een actie om met jullie bedrijf geld in te zamelen. Motiveer je collega's om in beweging te komen door een halve marathon te rennen of gebruik jullie jubileumfeest om samen appeltaarten te bakken en te verkopen.
  • Word Vriend van de Buurthuiskamer en maak het verschil in jullie eigen buurt of wijk door het lokale buurtwerk te ondersteunen. 

De impact die je maakt

Jullie donatie of gift zorgt ervoor dat kwetsbare mensen weer kunnen deelnemen in de maatschappij. Dak- en thuisloze mensen, kinderen en jongeren, ouderen, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, mensen in de wijk of in onze buurthuiskamers die door complexe problemen, zoals verslaving, gezinsproblematiek en psychiatrische problemen hulp nodig hebben, maar door de samenleving buitenspel zijn gezet. 

Vriend van de Buurthuiskamer

Vriend van de Buurthuiskamer

Wil jij met jouw organisatie van betekenis zijn voor kwetsbare mensen in de buurt? Wil jij met ons dichtbij zijn om te strijden tegen eenzaamheid en armoede...

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Dichterbij dan je denkt

Dankzij de hulp van bedrijven kunnen wij per jaar meer dan 4.000 mensen met een hulpvraag bijstaan op meer dan 60 zorglocaties in de regio Utrecht, Flevoland en Gooi en Vechtstreek. Zo zijn we altijd dichterbij dan je denkt en werken we op verschillende manieren aan het herstel van het gewone leven.  

Column: 'Het gaat om zo veel meer dan alleen een dak boven je hoofd'

Column: 'Het gaat om zo veel meer dan alleen een dak boven je hoofd'

Newomij is een oer-Hollands familiebedrijf dat het Leger des Heils Midden-Nederlands sinds een aantal jaar financieel ondersteunt. Onlangs bracht Lizette...
Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Stichting Specsavers Steunt en het Leger des Heils slaan de handen ineen. Samen omzien naar de mensen in de buurt, dat is het streven.