Ik strijd mee met al mijn inzet!

Jij hebt ons veel te bieden. Je kennis en je enthousiasme helpen onze deelnemers weer het juiste pad op. Hoe? Door jouw inzet help je mensen te worden die ze willen zijn. Daar wordt iedereen blij van!

Is het iets voor jou?

Ben jij een zorgprofessional met een passie voor kwetsbare mensen? Ben je een doorzetter met een positieve instelling? En wil je werken aan impact vanuit je christelijk geloof?  Dan is werken bij het Leger des Heils iets voor jou. Als organisatie met 5.000 medewerkers zijn er altijd vacatures die bij jou passen. Bekijk hier ons vacatureaanbod.

Word jij onze nieuwe collega? vacatures
wordt jij onze nieuwe collega?

Maak werk van je geloof

Geloven is een werkwoord. Wil jij je daar helemaal aan wijden en anderen meenemen in jouw passie? Als missionair werker kun je je sociaal maatschappelijke gedrevenheid combineren met activiteiten gericht op geloof en zingeving. Help mensen op een laagdrempelige manier om de eerste stappen te zetten op het pad naar een rijker geestelijk leven.

Strijd mee en steun op jouw manier:

Ik strijd mee met mijn donatie

Je kunt ons steunen met een gift. Dat kan met een eenmalige donatie of een periodieke donatie in de vorm van een machtiging. Bijzondere vormen van doneren zijn een schenking via een belasrtingvrije schenkingsacte of een nalatenschap via je testament. Wij zijn je dankbaar voor elke donatie.

Ik strijd mee met mijn bedrijf

Zonder zakelijke donaties kunnen we niet. Je donatie kan bestaan uit producten of goederen, maar ook uit kennis of inzet van je personeel voor onze deelnemers. Of misschien wil je met ons samenwerken om veilige werkplekken in je bedrijf te creëren voor onze deelnemers. Of wil jij producten of diensten verkopen die onze deelnemers op een van de 50|50 leer-werkplekken hebben gemaakt. We koen graag met je in contact voor een voorstel op maat.

Ik strijd mee met mijn tijd

Of je een paar uur de tijd hebt of een hele dag, er is altijd een mogelijkheid om je in te zetten voor kwetsbare mensen. Word collectant, vrijwilliger of start een actie.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.