Noodopvang Goes

Voor mensen zonder onderdak

Het kan gebeuren dat je plotseling op straat komt te staan. Je kunt dan behoefte hebben aan hulp en ondersteuning. Uit ervaring weten wij dat het werken aan oplossingen moeilijker wordt als je geen onderdak hebt. Dan ben je welkom in de Noodopvang van het Leger des Heils in Goes.

Wat biedt de Noodopvang?

De Noodopvang biedt jou tijdelijk onderdak om te kunnen zoeken naar passende woonruimte. In de Noodopvang betaal je 5,- per nacht voor een bed en kun je gebruik maken van een douche en gemeenschappelijke ruimtes.

Je kunt maximaal 3 maanden gebruik maken van de noodopvang. Tijdens een intakegesprek kijken we of dit voor jouw situatie helpend is. Tijdens je verblijf ga je samen met de woonbegeleider actief op zoek naar een oplossing.

Voor wie?

De noodopvang is bedoeld voor wanneer je onverhoopt op straat komt te staan. De noodopvang biedt geen plek voor jou als je te kampen hebt met verslaving. Er zal in een gesprek gekeken worden of jouw persoonlijke situatie passend is in de Noodopvang.

Contactgegevens

Je kunt contact opnemen en/of langs komen op afspraak via de onderstaande gegevens. Ook hulpverleners, politie of anderen uit het netwerk kunnen contact opnemen.

Noodopvang Goes
Piet Heinstraat 2
4461 GL Goes
T +31 (0)6 51338781
E btm.ldh-zwn@legerdesheils.nl
W legerdesheils.nl/zuidwest-nederland