Haagse Tussenvoorziening

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Opvang voor dak- en thuisloze mensen
Product
Nachtopvang
Gemeente
Den Haag
Aanmelden

Aanmelding verloopt alleen via het Daklozenloket van de gemeente Den Haag. 

Haagse Tussenvoorziening  />
								<div class=
location_on
Sportlaan 598
2566 MJ Den Haag

Informatie & kenmerken

De nachtopvang is bedoeld voor mensen die dak- of thuisloos zijn. Naast een slaapplek, kunnen ze hier ook een douche nemen en een maaltijd krijgen. Het is de bedoeling dat ze zo snel mogelijk doorstromen naar andere vormen van hulp, een eigen woonplek en werk of dagbesteding.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
access_time
24-uursbegeleiding
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Van 1 november 2023 tot 2 april 2024 bood deze locatie onderdak aan dak- en thuisloze mensen. De gemeente heeft besloten om ook na maart op deze locatie een groep dak- en thuisloze mensen op te vangen. Mensen die kans hebben op een andere, eigen plek.

De opvang blijft langer open voor mensen die een eigen plek kunnen krijgen.

De winteropvang geeft dak- en thuisloze mensen rust. In de opvang krijgen zij begeleiding, beginnen zij met bijvoorbeeld (vrijwilligers)werk en werken aan hun toekomst. Een aantal van deze mensen kan vanuit de opvang naar een andere, eigen plek in plaats van dat zij opnieuw op straat komen.

Omdat er een woningtekort is, duurt het soms lang voordat mensen een eigen plek kunnen krijgen. Daarom blijft deze locatie langer open.

Lees meer

Zien bewegen, doet bewegen

Zien bewegen, doet bewegen

14 december 2023 •
Op de permanente winteropvang aan de Sportlaan in Den Haag worden dit jaar nog meer activiteiten georganiseerd. Daarom is er dit jaar een eigen sportruimte...
Warme slaapplaats voor de winter

Warme slaapplaats voor de winter

01 november 2023 •
Deze winter kunnen 120 mensen hun slaapplek in het bos of in een tochtige parkeergarage verruilen voor een plek in de permanente winteropvang. Het Leger...