Vast en Verder Meiden Pitrusvaart

Zorgaanbod
Beschermd wonen
Beschrijving
Beschermd wonen voor jongeren en jongvolwassenen
Product
Vast en Verder
Gemeente
Zoetermeer
Plaatsen:
9
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
Vast en Verder Meiden Pitrusvaart />
								<div class=
location_on
Pitrusvaart 73
2724 VB Zoetermeer
phone

Informatie & kenmerken

Vast en Verder is een woontrainingsprogramma voor jongeren en jongvolwassenen die dak- en thuisloos zijn geweest. Zij zijn met justitie in aanraking geweest of dreigen dit te komen. Veel van de deelnemers hebben psychiatrische problemen en een verslaving. Binnen het programma van Vast en Verder wonen zij één tot twee jaar intern. In deze tijd leren ze onder andere sociale vaardigheden, woonvaardigheden en omgaan met verslavingsproblemen en schulden. We zoeken samen ook naar passende dagbesteding, zoals school of werk.

accessibility
Doelgroep
Jongeren
Volwassenen
access_time
24-uursbegeleiding
interests
Dagbesteding aanwezig

Specificaties

Niet elke jongere zet even gemakkelijk de stap naar volledig zelfstandig wonen. Deze jongeren kunnen terecht op de Pitrusvaart. Op deze beschermd wonen-locatie worden kwetsbare jonge vrouwen getraind om in de toekomst zelfstandig te wonen en een sociaal netwerk te onderhouden. In 1-2 jaar tijd werken we aan sociale vaardigheden, woonvaardigheden en omgaan met problemen, zoals schulden. We brengen structuur in de dag en zoeken samen naar een passende dagbesteding, zoals een baan of school.

Folder

Lees meer

Op weg naar een zelfstandig bestaan

Op weg naar een zelfstandig bestaan

13 oktober 2023 •
Op maandag 16 oktober 2023 heropenen we de deuren van onze zorglocatie aan de Pitrusvaart 73 in Zoetermeer. Op deze locatie worden vrouwen opgevangen,...