Herstart Anton Pieckhofje

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Kortdurende opvang voor volwassenen
Product
Herstart
Gemeente
Haarlem
Plaatsen:
16
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
location_on
Anijsstraat 1
2034 ML Haarlem

Informatie & kenmerken

Herstart is bedoeld voor dak- en thuisloze mensen. Hier worden mensen kortdurend opgevangen en geholpen om hun problemen in kaart te brengen, want vaak is er meer aan de hand dan alleen dakloosheid. Herstart helpt bijvoorbeeld bij inschrijven bij de gemeente en het aanvragen van een uitkering. Dit zijn de eerste stappen naar herstel.

access_time
24-uursbegeleiding

Specificaties

In een beschutte omgeving leren dak- en thuisloze mensen om weer op zichzelf te wonen. Samen met de begeleider maakt de deelnemer een overzicht van zijn of haar problemen en wat er nodig is om deze aan te pakken. Er zijn meerdere instanties betrokken bij de aanpak van de problematiek van de deelnemers. Zoals schuldhulpverlening, verslavingszorg of GGZ. Het stimuleren van dagbesteding door deelnemers is belangrijk in de aanpak om weer mee te doen in de samenleving.

Lees meer

Opvang voor daklozen in het Anton Pieckhofje (Haarlem)voor RIBW K/AM en Leger des Heils

Opvang voor daklozen in het Anton Pieckhofje (Haarlem)voor RIBW K/AM en Leger des Heils

03 augustus 2021 •
Het Leger des Heils W&G Noordwest en RIBWK/AM bieden in opdracht van de gemeente Haarlem opvang en trajectbegeleiding aan 36 dakloze burgers uit de regio...