Ambulant Haaglanden

Zorgaanbod
Ambulante begeleiding en hulp
Beschrijving
Ambulante begeleiding voor ouderen
Product
Grijs Genoegen
Gemeente
Den Haag
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
Ambulant Haaglanden />
								<div class=
location_on
Contactadres
Binckhorstlaan 287
2516 BC Den Haag

Informatie & kenmerken

Grijs Genoegen is hulp aan huis (ambulante begeleiding) voor ouderen die sterk teruggetrokken leven. De ouderen hebben te maken met ingewikkelde problemen op verschillende levensgebieden, bijvoorbeeld: verslaving, vervuiling, geen sociaal netwerk, eenzaamheid, psychiatrische problemen of schulden. Samen met de ouderen bouwen wij in kleine stappen aan zelfstandigheid, gezondheid, welzijn en meedoen in de samenleving. 

accessibility
Doelgroep
Ouderen

Specificaties

Grijs Genoegen helpt mensen van 55 jaar of ouder die sterk teruggetrokken leven. Mensen die het moeilijk vinden om de dag door te komen, het huis schoon te houden of erop uit te gaan om boodschappen te doen. Mensen die het niet lukt om goed voor zichzelf te zorgen en die tegelijkertijd zorg mijden. Vaak spelen psychiatrische problemen en/of verslaving een rol.

Onze zorg

Een begeleider komt een of twee keer per week bij de deelnemer op bezoek. Op basis van de mogelijkheden van de deelnemer stellen we samen een aantal doelen op. We werken in kleine stapjes, gericht op zelfstandigheid, gezondheid, welzijn en participatie in de samenleving. Indien mogelijk werken we daarom toe naar werk of een passende dagbesteding.