Ambulant Den Helder

Zorgaanbod
Ambulante begeleiding
Beschrijving
Ambulante begeleiding voor ouderen
Product
Grijs Genoegen
Gemeente
Den Helder
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
location_on
Contactadres
Koningsplein 1-3
1781 KK Den Helder

Informatie & kenmerken

Er is veelal sprake van complexe problematiek zoals verslaving, vervuiling, geen sociaal netwerk, eenzaamheid, psychiatrische problemen, schulden.

accessibility
Doelgroep
Ouderen

Specificaties

Grijs Genoegen helpt mensen van 55 jaar of ouder die sterk teruggetrokken leven. Mensen die het moeilijk vinden om de dag door te komen, het huis schoon te houden of erop uit te gaan om boodschappen te doen. Mensen die het niet lukt om goed voor zichzelf te zorgen en die tegelijkertijd zorg mijden. Vaak spelen psychiatrische problemen en/of verslaving een rol.

Onze zorg

Een begeleider komt een of twee keer per week bij de deelnemer op bezoek. Op basis van de mogelijkheden van de deelnemer stellen we samen een aantal doelen op. We werken in kleine stapjes, gericht op zelfstandigheid, gezondheid, welzijn en participatie in de samenleving. Indien mogelijk werken we daarom toe naar werk of een passende dagbesteding.