10 voor Toekomst Haarlemmermeer

Zorgaanbod
Jeugdhulp en gezinsondersteuning
Beschrijving
Ambulante gezinsbegeleiding
Product
10 voor Toekomst
Gemeente
Haarlemmermeer
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
10 voor Toekomst Haarlemmermeer />
								<div class=
location_on
Contactadres
Baron de Coubertinlaan 54
2134 CG Hoofddorp

Informatie & kenmerken

10 voor Toekomst wordt ingezet als een gezin problemen heeft op verschillende gebieden, zoals verslaving, schulden, psychiatrie, geen sociaal netwerk, geen werk of dagbesteding of opvoedingsproblemen. Minimaal een keer per week komt een gezinscoach langs om te zien wat er nodig is en hulp te bieden. Het doel is om een veilige en gezonde situatie te creëren voor zowel ouders als kinderen.

accessibility
Doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Specificaties

Bij sommige gezinnen gaat het even niet zo goed, bijvoorbeeld door een verslaving of geldzorgen. Een gezinscoach van 10 voor Toekomst helpt gezinnen om van hun thuis weer een fijne omgeving te maken. Heeft jouw gezin hulp nodig? Dan is de ambulante gezinsbegeleiding van 10 voor Toekomst van het Leger des Heils er voor jullie. Stap voor stap werken jullie samen met een gezinscoach aan het verbeteren van dingen die niet zo goed gaan.

Lees meer

Lichter in het leven dankzij coaching

Lichter in het leven dankzij coaching

Petra begeleidt 4 gezinnen als gezinscoach bij het Leger des Heils. Ze komt bij gezinnen thuis waar veel moeilijkheden zijn. Ook ondersteunt ze als kinder-...