10 voor Toekomst Alkmaar

Zorgaanbod
Jeugdhulp en gezinsondersteuning
Beschrijving
Ambulante gezinsbegeleiding
Product
10 voor Toekomst
Gemeente
Alkmaar
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
location_on
Contactadres
Burgpoelwaard 2-4
1824 DW Alkmaar

Informatie & kenmerken

Multi-problem gezinnen. Er zijn meerdere problemen op verschillende leefgebieden, zoals verslaving, schulden, psychiatrische problematiek, geen sociaal netwerk, geen werk of dagbesteding, opvoedingsproblemen.  

accessibility
Doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Specificaties

Bij sommige gezinnen gaat het even niet zo goed, bijvoorbeeld door een verslaving of geldzorgen. Een gezinscoach van 10 voor Toekomst helpt gezinnen om van hun thuis weer een fijne omgeving te maken. Heeft jouw gezin hulp nodig? Dan is de ambulante gezinsbegeleiding van 10 voor Toekomst van het Leger des Heils er voor jullie. Stap voor stap werken jullie samen met een gezinscoach aan het verbeteren van dingen die niet zo goed gaan.

Lees meer

Lichter in het leven dankzij coaching

Lichter in het leven dankzij coaching

Petra begeleidt 4 gezinnen als gezinscoach bij het Leger des Heils. Ze komt bij gezinnen thuis waar veel moeilijkheden zijn. Ook ondersteunt ze als kinder-...