Beschermd wonen Alkmaar

Zorgaanbod
Beschermd wonen
Beschrijving
Beschermd wonen voor mensen met psychiatrische problematiek
Product
Huis en Haard
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
Beschermd wonen Alkmaar />
								<div class=
location_on
Pettemerstraat 39
1823 CW Alkmaar
phone

Informatie & kenmerken

Bij Huis en Haard wonen mensen met psychiatrische problematiek, die niet zelfstandig kunnen wonen. De meeste van hen zijn dak- of thuisloos geweest. Mensen met verward gedrag vinden bij Huis en Haard een beschermd en veilig thuis. Bewoners krijgen hulp bij het vinden van structuur en een passende dagbesteding, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

Specificaties

We geven je graag een kijkje in één van onze zorglocaties: Huis en Haard in Alkmaar. De locatie is nieuw maar de bewoners wonen soms al meer dan 30 jaar met elkaar. Bij Huis en Haard Alkmaar wonen dak- en thuisloze mensen met een complexe hulpvraag. Huis en Haard is voor deze zeer kwetsbare mensen een beschermd en veilig thuis.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.