Warme Kamers

Warme Kamers

Koud thuis? Kom er warm bij zitten. Vanaf 1 november opent het Leger des Heils overdag de deuren van meer dan honderd buurthuiskamers zodat jij in de koude maanden tóch kunt besparen op je energierekening. Samen met andere organisaties zorgen we voor Warme Kamers bij iedereen in de buurt.

Zoek hieronder een Warme Kamer in jouw buurt.

Ook wat doen?

We kunnen alle hulp gebruiken. Word vrijwilliger op één van de locaties, of open zelf de deuren van een Warme Kamer.

Waarom 'Warme Kamers'?

We leven in dure tijden. Omdat het prijsplafond van de energierekening pas eind januari op de rekening te voelen is, zullen veel mensen thuis de verwarming en lampen niet aan willen zetten. Het Leger des Heils wil hen niet in de kou laten zitten. Daarom gaan onze buurthuiskamers elke dag open. Om te studeren, om een gratis* kopje koffie te drinken, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen. Onder de naam 'Warme Kamers' willen we ervoor zorgen dat iedereen in de buurt een plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

Omdat het Leger des Heils niet in iedere plaats een buurthuiskamer heeft, vragen we ook andere organisaties om zich aan te sluiten bij deze acties en een Warme Kamer te openen. Zo leggen we met elkaar een deken van Warme Kamers over het land.

*Bibliotheken uitgezonderd

Meer weten? Mail naar warmekamers@legerdesheils.nl of bel 088 065 3172
Leger des Heils biedt warme kamers deze winter

Leger des Heils biedt warme kamers deze winter

27 oktober 2022 •
Deze winter verruimen we de openingstijden van ruim honderd buurthuiskamers. Zo willen we een deken van warme kamers over Nederland verspreiden.

Deze organisaties doen mee en bieden ook Warme Kamers

Warme Kamers Samenwerkingen