Leger des Heils defile veteranendag

Loop mee op Veteranendag voor betere veteranenzorg

Op zaterdag 29 juni 2024 is de jaarlijkse Nederlandse Veteranendag. Voor het derde jaar op rij loopt een groep veteranen, verbonden aan het Leger des Heils, mee in het defilé. Op deze manier vragen we aandacht voor betere veteranenzorg. Ben jij veteraan en hoor je bij het Leger des Heils? Loop dan mee!

Het Leger des Heils zal voor de derde keer met een eigen bedrijfsdetachement van veteranen (medewerkers, vrijwilligers en deelnemers) meelopen in het Nationaal Defilé, gekleed in een herkenbaar ‘Together we're one’-tenue en met de Leger des Heils vlag. 

Wie: Medewerkers, vrijwilligers, deelnemers en anderen van het Leger des Heils
         die veteraan zijn

Wat: Meelopen in het defilé op de Nederlandse Veteranendag

Wanneer: Zaterdag 29 juni 2024

Waar: Op het Malieveld in Den Haag

Let op! Aanmelden kan tot 1 mei. 

Klik op de knop 'Ja ik loop mee' om naar Mijn NLVi te gaan. Kies in het keuzemenu bij 'Lid van een vereniging' voor 'nee'. Daarna kies je voor 'Ik neem deel met mijn Bedrijfsdetachement' en vervolgens kies je voor 'Leger des Heils'

Sparrenheuvel

Voor het Leger des Heils is het een bijzondere editie, omdat we op 8 april de herstellocatie ‘Sparrenheuvel’ in Bosch en Duin hebben geopend. Dit is een unieke herstelplek voor veteranen die worden ondersteund bij hun herstelproces. Met deelname aan het Defilé willen we met name aan deze groep veteranen steun betuigen en de mogelijkheden die Sparrenheuvel hen biedt onder de aandacht brengen.

Laurens vraagt aandacht voor veteranenzorg

Laurens vraagt aandacht voor veteranenzorg

27 maart 2023 •
Veteraan Laurens loopt 24 juni mee met het Leger des Heils detachement tijdens het nationaal Veteranen Defilé. Hiermee vraagt hij aandacht voor veteranenzorg...
Meinke Ehrhardt loopt 24 juni mee

Meinke Ehrhardt loopt 24 juni mee

24 maart 2022 •
24 juni 2023 is het Nationale Veteranendag. Meinke Ehrhardt loopt met het LdH-detachement mee in het Defilé.

Wil je meelopen, maar heb je nog vragen, neem dan contact op met Meinke Ehrhardt.