Leger des Heils defile veteranendag

Nationaal Defilé Nederlandse Veteranendag 25 juni 2022

Op 25 juni 2022 is de Nederlandse Veteranendag in Den Haag. Het Leger des Heils wil dan met een eigen Leger des Heils detachement meelopen in het defilé. Veteraanmedewerkers en veteraandeelnemers kunnen hier aan mee doen.

Meinke Ehrhardt loopt 25 juni mee

Meinke Ehrhardt loopt 25 juni mee

24 maart 2022 •
25 juni is het Nationale Veteranendag. Meinke Ehrhardt loopt met het LdH-detachement mee in het Defilé.

Leger des Heils bedrijfsdetachement

Het Leger des Heils zal voor de eerste keer met een eigen bedrijfsdetachement van veteranen (medewerkers, vrijwilligers en deelnemers) meelopen in het Nationaal Defilé, gekleed in een herkenbaar ‘Together we are One’ tenue en met de Leger des Heils vlag.

De veteranen van het Leger des Heils verzamelen zich om 10.30 uur bij de Detachementcommandant van het Leger des Heils in de tent van het Nederlandse Veteraneninstituut op het Malieveld in het Vi Hof voor ontvangst en koffie. Van daaruit vertrekken we als detachement en sluiten aan bij het Nationaal Defilé. 

Niels van den Bos loopt 25 juni mee

Niels van den Bos loopt 25 juni mee

24 maart 2022 •
Niels van den Bos loopt 25 juni mee om veteranen te bereiken die nu in de problemen zitten en buiten beeld zijn.

Meld je voor 30 april aan

Klik op de knop hieronder om naar Mijn NLVi te gaan. In het keuzemenu kiezen voor Lid van een vereniging: nee. Daarna kies je voor ik neem deel met mijn Bedrijfsdetachement en vervolgens kies je voor Leger des Heils.

Zorg voor veteranen

Jaarlijks doen enkele honderden veteranen een beroep op de maatschappelijk opvang van het Leger des Heils. Vaak omdat ze door een trauma, verslaving en combinatie van problemen nergens anders meer terecht kunnen.  Het Leger des Heils kijkt samen met het NLVi hoe ze de hulp en zorg voor (dakloze) veteranen zo goed mogelijk kunnen organiseren. 

Leger des Heils gaat zich inzetten voor veteranen

Leger des Heils gaat zich inzetten voor veteranen

07 september 2021 •
Jaarlijks doen enkele honderden veteranen een beroep op de maatschappelijke opvang van het Leger des Heils.