Steun de NJB!

De Nationale Jeugd Brassband van het Leger des Heils (‘NJB’) heeft een goed gevulde agenda met maandelijkse activiteiten. Deze activiteiten gaan gepaard met kosten. Enkele voorbeelden:

Muziek
Met grote regelmaat proberen wij het repertoire van de NJB te vernieuwen. Hierdoor kunnen we op een onderscheidende en unieke manier de boodschap waar wij voor staan ten gehore brengen. Goedkoop is nieuwe muziek echter niet. Een compositie kost al gauw €50. Een flink bedrag dus, maar wel belangrijk voor onze concerten!

Transport
Om het maximale uit onze muziek te halen is het maken we gebruik van slagwerk. Helaas is het zo dat veel slagwerk niet in een ‘gewone’ personenauto past (te denken valt aan de grote pauken bijvoorbeeld). Hiervoor moet er iedere maand een transportbusje gehuurd worden om het slagwerk op onze concertlocaties te krijgen.

Buitenlandse tournees
Eens in de zoveel jaar heeft de NJB de mogelijkheid om op tournee te gaan. Dit is natuurlijk een geweldige manier om ons geloof niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland te verkondigen. Zoals u wellicht kunt voorstellen zijn de kosten van een tournee niet gering!

Steun onze band!
De NJB bestaat uit een grote groep enthousiaste jongeren. De vriendschap en de onderlinge band is zeer belangrijk voor alle bandleden. Die goede sfeer die binnen de groep heerst straalt uit naar buiten! Het zou jammer zijn wanneer deze enthousiaste groep beperkt zou worden vanwege beperkte financiële middelen.

Uw steun draagt bij!
Daarom vragen wij u om de NJB te ondersteunen. Allereerst in gebed. Geen enkel instrument is zo krachtig als het gebed! Daarnaast kunt u de band ook in financiële zin helpen. Dit kunt u éénmalig doen of op regelmatige basis. Wij zijn u zeer dankbaar voor alles dat u wilt doen voor de band!

Rekeningnummer: NL79 RABO 0181 0551 47
Rekeninghouder: LDH KG JEUGD BRASS BAND
O.v.v.: ‘Gift NJB’