Vrijwilligers

Scouting Kampeerterrein Belmont is een kampeerterrein voor scoutinggroepen uit binnen- en buitenland. Het is eigendom van het Leger des Heils. Enthousiaste teams van vrijwilligers zorgen er voor dat het terrein er goed bij ligt, er leuke activiteiten zijn en alle gasten een plezierige tijd hebben. Onze slogan 'Waar je tent je thuis is' maken we op deze manier meer dan waar.

Activiteiten team

Ons activiteitenteam zorgt ervoor dat er op en om het terrein leuke en uitdagende activiteiten zijn die door de gasten gedaan kunnen worden. Scoutingactiviteiten als hikes en speurtochten. Maar ook creative bezigheden behoren tot de mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld al een 'woning' geplaatst in ons vogeldorp? 

Kampstaf

Deze vrijwilligers zijn het visitekaartje van Scouting Kampeerterrein Belmont. Zij ontvangen onze gasten en begeleiden hen bij aankomst, tijdens het verblijf en bij vertrek. De kampstaf regelt met de gasten de aangeboden activiteiten, beheert de kampwinkel in 'De Horst' en houdt toezicht op het naleven van de kampregels.

In het voormalig woonhuis is een huis- en slaapkamer speciaal voor de kampstaf ingericht. Ook zijn er keukenfaciliteiten beschikbaar.