Bij Bosshardt Nijmegen

Huiskamer van de Buurt

Onder de naam Bij Bosshardt heeft het Leger des Heils diverse 'huiskamers'. Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Men kan er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. De huiskamer en kledingwinkel van Bij Bosshardt Nijmegen draaien op de inzet 'van buurtbewoners voor buurtbewoners'. Bij Bosshardt wil een plek zijn waar mensen nieuwe contacten kunnen opdoen, weer actief worden en de weg in hun eigen wijk en stad weer leren kennen.

Openingstijden huiskamer en kledingwinkel

Dinsdag 10.00 - 14.00 uur
Woensdag 13.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 14.00 uur
Vrijdag 13.00 - 17.00 uur

 

Activiteiten

Eetcafé
Vrijdags in de oneven weken van 17.30 tot 19.00 uur kun je bij ons aanschuiven voor een driegangendiner. Als je het leuk vindt om lekker te eten en mensen te ontmoeten, meld je dan aan! De kosten zijn 4 euro per diner.

Lunch Elke donderdag tussen 12.00 - 13.30 uur; kosten: 1,50 

Expositieruimte Elke 3 maanden wat nieuws aan de muur door kleine en grote kunstenaars.

Iedereen mag meedoen!
Kom jij ook werken als vrijwilliger in onze locatie? In de huiskamer als gastheer of gastvrouw, in de kledingwinkel als verkoopster, kok voor ons eetcafé, in de schoonmaak, voor de tuin of buurtbewoners die tijdens feesten een helpende hand kunnen bieden. Ook eenmalige activiteiten zoals het geven van een workshop of het meewerken tijdens een ‘Klusteam –cadeau-actie’ wordt hier zeker gewaardeerd! Kom gerust eens langs of neem contact met ons op! Voor de hele stad Nijmegen coördineren wij elk jaar de landelijke collecte van het Leger des Heils. Wijkhoofden, mede-organisatoren en mensen die mee willen lopen kunnen bij ons aan de slag!

Contactgegevens en adres
Molenweg 97
6543 VA Nijmegen
T. 024-3739 710