Buurthuiskamer

Buurthuiskamer 't Kruispunt

location_on
Nieuwstraat 35
8281 ZL Genemuiden
phone
access_time
Vandaag open van 10:00 - 13:00
Toon alle openingstijden
di
19:30 - 20:30

Samen zingen

Iedere 4e dinsdagavond van de maand is er Samen zingen in het Kruispunt. • We drinken eerst samen om 19.15 uur een kopje koffie of thee en om 19.30 uur begint het Samen zingen tot 20.30 uur. • We zingen liederen uit verschillende zangbundels o.a. uit Opwekking, Johan de Heer en de Leger des Heils bundel. • Tijdens deze avonden kun je ook live mee zingen of luisteren via Facebook. • Er kunnen verzoeknummers worden doorgegeven en dan proberen wij deze samen met elkaar te zingen.
wo
19:30 - 21:30

Samen Handwerken

Het Kruispunt heeft iedere woensdagavond in de oneven week van 19.30 uur tot 21.00 uur Samen Handwerken. Het is de bedoeling om mensen samen met elkaar in verbinding te brengen op een laagdrempelige manier. Gezellig onder het genot van een kopje koffie en thee neemt ieder zijn eigen handwerkje mee. Mocht je geen handwerkje of nog geen goed idee hebben wat je wilt gaan maken, dan kunnen wij je hierbij helpen. Er zijn verschillende voorbeeldwerkjes wat je kunt uitproberen. Samen leren we van elkaar en helpen we elkaar. Deze avond wordt gegeven door een ervaringsdeskundige.
14:00 - 15:30

DoeKids

Iedere 2e en 4e woensdagmiddag van de maand worden er DoeKids kindermiddagen aangeboden van 14.00 tot 15.30 uur. Deze middagen zijn voor alle kinderen toegankelijk in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Kinderwerk DoeKids benadert kinderen vanuit de krachten, kansen en talenten van kinderen. De kracht van kinderen ligt in hun onbevangenheid, energie, positief kijken en talenten.
do
17:30 - 19:00

Samen eten

Iedere vierde donderdagmiddag van de maand is er samen eten. Iedereen is van harte welkom om mee te eten voor €2,- Samen eten is gezellig, je leert andere mensen kennen en je eet samen. We serveren een heerlijk drie gangen menu.
zo
17:00

Geloofsontmoeting

Zondags om de week (oneven) is er een Geloofsontmoeting. Hier ontmoeten we elkaar en kunnen we ons geloof beleven. Na de dienst is er soep met brood.