Buurthuiskamer

Buurtcentrum Delfshaven

location_on
Spanjaardstraat 11
3025 TG Rotterdam
access_time
Vandaag open van 09:00 - 16:00
Toon alle openingstijden

Onze buurthuiskamers zijn van en door de buurt. Ontmoeting, omzien naar elkaar, goede gesprekken en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt en waar iedereen welkom is. Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

Je kunt hier veel halen, maar je kunt ook veel komen brengen. Jouw talenten en interesses zijn daarbij het uitgangspunt. We hebben veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeën. Je bent bij ons onderdeel van een tof en divers team. Je kunt van alles doen; van gastvrouw tot helpen met de kinderclub, van meedraaien met het inloopspreekuur tot voetballen met jongeren, van helpen klaarzetten of schoonmaken tot boodschappen doen en koken, van het voorbereiden van activiteiten tot het opzetten van het nieuws. Je kunt taalles geven, computerles geven, huiswerkbegeleiding en nog veel meer. Er is hier veel te beleven!

Verder is er altijd kofiie, je kunt er bijna altijd eten, er is wifi, er zijn computers, telefoons en kopieermachines die je kunt gebruiken. Er is hulp voor brieven en ingewikkelde dingen, er is een luisterend oor en altijd gezelligheid. Per BSP vind je nog veel meer voorzieningen dus loop vooral binnen!