Leger des Heils op TV

Het Leger des Heils werkt regelmatig mee met TV programma's. Op die manier kunnen we iets van het werk van het Leger aan Nederland laten zien.

De Nalatenschap

Voor veel mensen is de stap om bij de notaris hun nalatenschap vast te leggen, heel groot. Toch hebben steeds méér mensen de wens na hun dood iets te betekenen voor een ander door hun geld of bezittingen na te laten aan een goed doel. In de zesdelige tv-serie van omroep Max De Nalatenschap wordt elke aflevering de afwikkeling van een nalatenschap gevolgd waarbij het leven, dat de overledene heeft geleefd, zich ontvouwt voor de camera. We gaan op zoek naar de persoonlijke verhalen die schuil gaan achter het huis en de inboedel. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het goede doel dat in de nalatenschap is opgenomen.

De Nalatenschap

Kerstfeest op de Dam

Bekende Nederlandse artiesten zingen samen met de Amsterdam Staff Band en de Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils prachtige kerstklassiekers en moderne kerstliederen. Danny de Munk, Anita Meyer, Edsilia Rombley en Charly Luske brachten in 2013 op unieke wijze het kerstverhaal tot leven in het hart van Amsterdam.

Kerstfeest op de Dam