Kunst en Theaterfestival Noordoost

Het jaarlijkse Kunst en Theaterfestival in regio Noordoost. Dit jaar in Hoogeveen!

31 mei 2024
Theater De Tamboer
Hoofdstraat 17, Hoogeveen

Bij het Kunst & Theaterfestival vieren we talenten en passies. Talenten komen tot uiting in allerlei vormen; van cabaret tot schilderen en van dans tot poëzie. Uniek, zoals ieder mens. Laat je deze avond verwonderen, ontroeren en vermaken door de talenten van onze deelnemers, vrijwilligers en medewerkers.

Niemand minder dan de vrolijke Zwollenaar Peter Vader zal de avond presenteren. Het spektakel vind dit jaar plaats in de allergrootste zaal van Theater De Tamboer in Hoogeveen.

Deuren open: 19:00 uur
Aanvang: 19:45 uur

Gratis ticket bestellen

Bestel geheel gratis jouw ticket voor het Kunst en Theaterfestival van regio Noordoost via onderstaande knop. Wie neem jij mee?

Gala

De talenten van het regionale Kunst en Theater Festival worden gescout door een jurypanel voor het landelijk Kunst en Theater Gala. Het Kunst en Theater Gala zal ook dit jaar plaatsvinden in het Afas Live Theater op zaterdag 7 september.

FAQ - Veel gestelde vragen

Waar kan ik parkeren?

De ingang van Theater de Tamboer bevindt zich op de Hoofdstraat 17. Achter het gebouw van het theater bevind zich een grote parkeerplaats (betaald parkeren op vrijdag tot 21.00 uur). Er is ook parkeermogelijkheid bij de Bilderdijkplein en bij het Prins Mauritsplein.

Is het festival écht gratis?

De entree van het Kunst en Theater Festival is geheel gratis. In de pauze is het bestellen van een drankje bij de bar op eigen kosten.

Is een ticket bestellen verplicht?

Vol is natuurlijk vol. Bestel je een gratis ticket, dan ben je verzekerd van een plekje.

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht?

Mail naar no.kunstentheater@legerdesheils.nl