Kledingwinkel en koffie-inloop

U kunt hier terecht voor goede tweedehands kleding tegen zeer sociale prijzen. Ook is het hier mogelijk kleding af te geven. Kleding kunt u verder deponeren in onze kledingcontainers bij ons gebouw en aan de Kloosterlaan 19 in Winschoten. Helaas hebben we bij ons korps niet de capaciteit om kleding bij u thuis op te halen. “Ook in de moderne tijd is er nog steeds een groeiende behoefte aan goedkope tweedehands kleding”, vertelt kapitein Bineke Berkenbosch. Het zijn overigens niet alleen maar behoeftige medemensen, die hiervan gebruik maken. Bezoekers komen uit alle lagen van de bevolking en ook daarin maakt het Leger geen enkele onderscheid. Als er helemaal geen geld voor kleding is, wordt ook gratis kleding verstrekt.

Het "welkom zijn" en de ontmoeting met u staan hoog in ons vaandel. Daarom hebben we ook onze KOFFIE-INLOOP. Tijdens de openingstijden van onze winkel bent u van harte uitgenodigd om een kopje koffie bij ons te komen drinken. Tevens is er dan gelegenheid voor gesprek als u daar behoefte aan heeft. We vinden het belangrijk dat ons korpsgebouw zo veel mogelijk open is en u zich welkom weet en voelt.

de openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur (beh. woensdagmiddag) alsmede dinsdag- t/m donderdagmorgen van 9.00 tot 11.30 uur.

Op woensdag zijn wij dus gesloten !