Stad- en Regiogebed

Getriggerd door de Geest

Getriggerd door de Geest

Het Leger des Heils heeft de periode tussen Hemelvaartsdag en Pinksteren apart gezet voor 10 dagen van Gebed. In deze tijd is het de bedoeling dat er een voortdurend kettinggebed is. Men kan zich daar voor persoonlijk of in groepjes aanmelden bij het Landelijk Gebedsnetwerk van het Leger des Heils. Ook zochten ze plaatsen waar er een 24-uurs Gebedsactie wordt gehouden.

Als Korps Terneuzen willen we hieraan mee doen door in ons korpsgebouw, Dijkstraat 90 in Terneuzen, een Gebedsruimte te creëren die van 7 t/m 8 juni 2019 (aansluitend aan het Stad & Regiogebed) ruim 24 uur lang geopend is.

Op zaterdagavond willen we dit vieren/afsluiten met een "Praise and Worship Night"

Als u mee wilt denken over dit bijzondere Gebeds-initiatief, neem dan contact op met Kapiteine Jacqueline: j.de.ligt@legerdesheils.nl Via de bijgaande link kun je je aanmelden om je in korps Terneuzen als bidder-ter-plaatse in te schrijven. Na aanmelding ontvang je een welkomst e-mail en kun je een tijdsblok van 1 uur reserveren. Je mag ook samen komen, maar spreek dat even samen af en jullie reservering staat dan op jouw naam. Wanneer je op de link hebt geklikt, kun je inloggen en dan wordt er gevraagd om je gebruikersnaam en wachtwoord. Bij de eerste keer moet je je eerst aanmelden als nieuwe gebruiker (dat is iets lager in het aanmeldscherm). Je kunt zelf een wachtwoord kiezen. Een paar gegevens zoals een mobielnummer zijn verplicht. Het lijkt misschien wat ingewikkeld maar het is heel eenvoudig.

Klik hier om je aan te melden voor een uur bidden

Wil je daarnaast, of in plaats daarvan ook Gastheer of Gastvrouw zijn dan kun je je ook aanmelden. Je stelt je dan beschikbaar om mensen te ontvangen ('s nachts binnen te laten) en van koffie/thee/fris te voorzien en hen eventueel te begeleiden naar de gebedsruimte. Wanneer je je als Gastheer of Gastvrouw beschikbaar stelt dan ben je beschikbaar voor een blok van 3 uur. Uiteraard mag je dit ook samen met iemand doen. Meldt je hier aan voor Gastheer of Gastvrouw.

Voor technische vragen over het computerprogramma kunt u contact opnemen met Frank Kolijn: Frank_Kolijn@hotmail.com Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u Frank ‘s-avonds bellen op 06 10 88 21 80