Kledingwinkel

Kledingwinkel

Vanaf woensdag 3 maart is onze 2de hands kledingwinkel weer open. We zien weer erg naar jullie uit. De regels zijn anders dan voorheen. Op dinsdag en donderdagmorgen van 9 tot 11 uur kan er gebeld worden om een afspraak te maken. Dit kan naar: 0115 694111. Er mogen 4 klanten een half uur de winkel in 2 beneden en 2 boven. Na een kwartier kan er gewisseld worden. Zo heeft ieder een half uur en tijd om kleding te passen. Ingang korpsgebouw - uitgang Dijkstraat. We moeten ons aan de regels houden. 

In onze kledingwinkel aan de Dijkstraat kunt u makkelijk een leuke outfit bijeen shoppen tegen een zeer aantrekkelijke en voor iedereen betaalbare prijs.

Openingstijden kledingwinkel:

Woensdag: 9.00-12.00 uur 

Vrijdag:      9.00-12.00 uur

Zaterdag: Nog niet.

Het Leger des Heils is ook bekend om de kledinginzamelingsacties die gehouden worden. Niet alleen om mensen van kleding te voorzien, die het om wat voor reden dan ook niet zelf kunnen kopen, maar ook voor de verkoop. Met de opbrengst kunnen dan weer andere activiteiten bekostigd worden.

CONTAINER: Buiten onze openingstijden kunt u (gewassen) kleding deponeren in de kledingcontainer van ons korps. Deze vindt u bij Winkelcentrum Zuidpolder tegenover de Opstandingskerk. Kleding graag aanbieden in een gesloten zak. Kleding kan ook worden afgegeven bij ons korpsgebouw (Dijkstraat 90) en bij de meubelhal (Diepenbrockstraat 425, ingang Bachlaan).

Container