Over ons

Prachtige kleding voor een klein prijsje en een gezellig praatje of goed gesprek met een gratis kopje koffie. Dat is het Leger des Heils in Scheveningen. Een plek waar je je thuis kan voelen en waar iedereen welkom is. Wat doet het Leger des Heils nog meer in Nederland?

Al meer dan 130 jaar zet het Leger des Heils in Nederland zich in voor mensen zonder helper; mensen die bijna niemand hebben om op terug te vallen. We doen dit vanuit de vaste overtuiging dat iedereen erbij hoort en juist degenen die zonder helper zijn extra ondersteuning nodig hebben. Steun, om weer een plek in de maatschappij te krijgen en zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Steun, om weer een positief zelfbeeld en eigenwaarde te krijgen.

Vanuit een positief christelijke levensovertuiging bieden wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen, die ondersteuning nodig hebben op het gebied van: (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. De inhoud en richting van ons werk wordt ingegeven door de opdracht God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf, in de context van sociale misstanden en zingevingvragen van deze tijd.

Kijk voor meer informatie over het Leger des Heils op de landelijke website.