Voorlopig geen activiteiten

BELANGRIJK BERICHT
In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft het hoofdkantoor van het Leger des Heils besloten om tot nader order alle activiteiten in het korpsgebouw aan de Sluyterslaan 533 niet door te laten gaan.

Dit betekent dat de LdH Boetiek en Bij Bosshardt voorlopig gesloten zijn en dat alle andere activiteiten die doordeweeks en zondag plaatsvinden niet doorgaan.

We houden u op de hoogte via deze website. Contact

Wat kunnen we voor u doen?

In deze onzekere en moeilijke tijd heeft u misschien behoefte aan hulp. Bijvoorbeeld bij uw boodschappen, maaltijdverstrekking of gewoon een luisterend oor.

U staat er niet alleen voor. Wij zijn beschikbaar om iets voor u te doen. Vanuit het Leger des Heilsgebouw aan de Sluyterslaan 533 is een groep vrijwilligers actief om hulp te bieden in de wijk.

Aarzel niet om ons te bellen of te mailen:
030-60 43 888 of 06-230 34 558
korps.nieuwegein@legerdesheils.nl
Contact

LdH Boetiek

TOT NADER ORDER GESLOTEN

In de LdH Boetiek vindt u goede en goedkope kleding en schoenen voor kinderen en volwassenen.

We zijn geopend op dinsdag en donderdag in de ochtend van 10:00 tot 12:00 uur en woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze boetiek. De koffie staat klaar.

De laatste donderdag van de maand is er Tutclub in de LdH Boetiek. Opmaken, stylen of kleding passen, alles is mogelijk. Inloop tussen 12.00 en 13.00 uur. Ladies only! Meer informatie

Bij Bosshardt

TOT NADER ORDER GESLOTEN

Bij Bosshardt is een woonkamer voor de buurt, een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar iedereen erbij hoort.

Op woensdag is er van 10.00 tot 12.00 uur Koffie Creatief. Op vrijdag is er van 10.00 tot 12.00 uur spelletjesochtend en om 11.00 uur vertrekt er een wandelgroep .

Op woensdag en vrijdag is er van 12.00 tot 13.00 uur een lunchbuffet. Voor €1,50 kun je meelunchen (op=op). Daarna is er tot 15.30 uur inloopmiddag. Je kunt dan koffie of thee drinken, een praatje maken, creatief bezig zijn of een spelletje doen. Welkom! Meer informatie

Donaties

Momenteel maken wij extra kosten om hulp te bieden aan mensen in Nieuwegein die door de corona-crisis in een lastige positie zitten. Wij bieden maaltijden, praktische hulp, advies en gewoon een luisterend oor. Tegelijkertijd zijn door de sluiting van ons gebouw onze inkomsten gedaald.

Wilt u onze hulpverlening in deze moeilijke tijd steunen?
Dat kan door uw donatie over te maken op NL84 RABO 0338011242, ten name van Leger des Heils korps Nieuwegein onder vermelding van coronahulp.

Hartelijk dank!


Kleding en spullen doneren

Wilt u ons steunen?

Giften

Uw gift en/of financiële maandelijkse bijdrage voor het werk van het Leger des Heils in korps Nieuwegein blijft nodig! Uw bijdrage kunt u storten op NL84RABO0338011242, ten name van Leger des Heils korps Nieuwegein.
Belastingvrij schenken?