In het hart
van Nieuwegein

In het hart van Nieuwegein staat het gebouw van korps Nieuwegein. Een korps is een kerkelijke afdeling van het Leger des Heils.
Nieuwsgierig naar wat we allemaal doen?

Kijk eens rond op onze website of kom eens kijken in het korpsgebouw om kennis te maken. Activiteiten

Op zoek
naar een kerk?

Woont u pas in Nieuwegein of heeft u behoefte om (weer) een kerkdienst bij te wonen?

Kom dan eens kijken bij korps Nieuwegein. Iedere zondag is er om 10.00 uur in het korpsgebouw aan de Sluyterslaan 533 een samenkomst. Er is muziek, zang en een praktische overdenking. Ook is er altijd ruimte voor een eigen inbreng. Na afloop is er tijd voor koffie, thee en een praatje. Contact

LdH Boetiek

In de LdH Boetiek vindt u goede en goedkope kleding en schoenen voor kinderen en volwassenen. Drie keer per week wordt het assortiment aangevuld. We zijn geopend op dinsdag en donderdag van 09:30 tot 12:00 uur en woensdag van 13.00 tot 15.30 uur.
Kom gerust eens een kijkje nemen in onze boetiek. De koffie staat klaar. Meer informatie

Kleding aanbieden?

Bruikbare kleding en schoenen kunt u 24 uur per dag aanbieden in de groene containers achter het korpsgebouw.
Heeft u kleding die u liever niet in de container gooit? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, zodat wij de kleding persoonlijk van u in ontvangst kunnen nemen. Dit kan ook wanneer de winkel open is.
Ook voor rommelmarktspulletjes kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.
Meer informatie

Wilt u ons steunen?

Giften

Uw gift en/of financiële maandelijkse bijdrage voor het werk van het Leger des Heils in korps Nieuwegein blijft nodig! Uw bijdrage kunt u storten op NL84RABO0338011242, ten name van Leger des Heils korps Nieuwegein.
Belastingvrij schenken?