In het hart
van Nieuwegein

In het hart van Nieuwegein staat het gebouw van korps Nieuwegein. Een korps is een kerkelijke afdeling van het Leger des Heils.

In ons gebouw is een kerkzaal, waar wekelijks een kerkdienst is, een tweedehands kledingwinkel, kantoren voor ambulante medewerkers en een Bij Bosshardt, een woonkamer voor de buurt.

Kijk eens rond op onze website of kom eens kijken in het korpsgebouw om kennis te maken. Welkom! Contact

Op zoek
naar een kerk?

Woont u pas in Nieuwegein of heeft u behoefte om (weer) een kerkdienst bij te wonen? Kom dan eens kijken bij korps Nieuwegein.

Iedere zondag is er om 10.00 uur in het korpsgebouw aan de Sluyterslaan 533 een samenkomst. Er is muziek, zang en een praktische overdenking. Ook is er altijd ruimte voor een eigen inbreng.

Na afloop is er tijd voor koffie, thee en een praatje. Contact

LdH Boetiek

In de LdH Boetiek vindt u goede en goedkope kleding en schoenen voor kinderen en volwassenen. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en woensdag en vrijdag van 13.00 tot 15.30 uur.

Op donderdag 26 september is er van 12.00 uur tot 13.00 uur Tutclub. Dit is een Bij Bosshardt-activiteit waarbij dames zich lekker kunnen optutten, stylen en kleding kunnen passen. Ladies only!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze boetiek. De koffie staat klaar. Meer informatie

Bij Bosshardt

Bij Bosshardt is een woonkamer voor de buurt, een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar iedereen erbij hoort. Je kunt hier terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee.

Op woensdag is er van 10.00 tot 12.00 uur Koffie Creatief. Je kunt dan gezellig met anderen tekenen, kleuren, haken of iets anders creatiefs doen.

Op vrijdag is er van 10.00 tot 12.00 uur spelletjesochtend en om 11.00 uur vertrekt er een wandelgroep .
Kom gezellig eens langs om kennis te maken. Welkom! Meer informatie

Kleding aanbieden?

Bruikbare kleding en schoenen kunt u 24 uur per dag aanbieden in de groene containers achter het korpsgebouw.
Heeft u kleding die u liever niet in de container gooit? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, zodat wij de kleding persoonlijk van u in ontvangst kunnen nemen. Dit kan ook wanneer de winkel open is.
Ook voor rommelmarktspulletjes kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.
Meer informatie

Wilt u ons steunen?

Giften

Uw gift en/of financiële maandelijkse bijdrage voor het werk van het Leger des Heils in korps Nieuwegein blijft nodig! Uw bijdrage kunt u storten op NL84RABO0338011242, ten name van Leger des Heils korps Nieuwegein.
Belastingvrij schenken?