In het hart
van Nieuwegein

In het hart van Nieuwegein staat het gebouw van korps Nieuwegein. Een korps is een kerkelijke afdeling van het Leger des Heils.
Nieuwsgierig naar wat we allemaal doen?

Kijk eens rond op onze website of kom eens kijken in het korpsgebouw om kennis te maken. Activiteiten

Op zoek
naar een kerk?

Woont u pas in Nieuwegein of heeft u behoefte om (weer) een kerkdienst bij te wonen?

Kom dan eens kijken bij korps Nieuwegein. Iedere zondag is er om 10.00 uur in het korpsgebouw aan de Sluyterslaan 533 een samenkomst. Er is muziek, zang en een praktische overdenking. Ook is er altijd ruimte voor een eigen inbreng. Na afloop is er tijd voor koffie, thee en een praatje. Contact

Open middag

In de zomermaanden juli en augustus is er iedere woensdag van 13.00 - 15.30 uur open middag. Kom gezellig langs voor een kopje koffie, glaasje thee, een spelletje of een praatje. Hartelijk welkom!

LdH Boetiek

De LdH Boetiek is van 16 juli t/m 24 augustus gesloten i.v.m. de zomervakantie. Meer informatie

Fancy Fair zaterdag

25 augustus

10.00 - 15.00 uur

image
Fancy Fair

Kleding aanbieden?

Bruikbare kleding en schoenen kunt u 24 uur per dag aanbieden in de groene containers achter het korpsgebouw.
Heeft u kleding die u liever niet in de container gooit? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, zodat wij de kleding persoonlijk van u in ontvangst kunnen nemen. Dit kan ook wanneer de winkel open is.
Ook voor rommelmarktspulletjes kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Wilt u ons steunen?

Giften

Uw gift en/of financiële maandelijkse bijdrage voor het werk van het Leger des Heils in korps Nieuwegein blijft nodig! Uw bijdrage kunt u storten op NL84RABO0338011242, ten name van Leger des Heils korps Nieuwegein.
Belastingvrij schenken?