Samenkomst

Bijzondere samenkomst   Eeuwigheidszondag   Koffie drinken na de samenkomst   Opname samenkomst   Oppas   Samenkomst   Samenkomsten   Warm welkom dienst   Weekpost   Zondagmorgen Samenkomst   Zondagsgebed

Samenkomst: De kerk van het Leger des Heils is te vergelijken met veel andere protestantse kerken. We hebben een Geloofsbelijdenis, een voorganger, er zijn leden, we bieden pastorale zorgt (ook aan niet leden), we houden erediensten en hebben eigen liederen enz.

De diensten bevatten altijd een overdenking, een bijdrage van het zangkoor en het muziekkorps, een meditatiemoment en veel samenzang, maar het korps heeft iets unieks. Dat heeft onder meer te maken met het streven buitenkerkelijken te bereiken met de boodschap van Gods liefde, met onze zorg voor mensen in noodsituaties en onze stijl van eredienst.

De diensten worden namelijk gekenmerkt door een blijmoedige sfeer en nieuwe bezoekers vinden er een open en warme gemeenschap. Wij zenden elke reguliere samenkomst live uit via internet.

Daarnaast zijn deze samenkomsten ook na afloop terug te zien. klik >> Kerk TV 

Pieter

WANNEER?
Iedere zondag om 10:00 uur

KOSTEN?
Aan het bijwonen van de kerkdienst zijn geen kosten verbonden. Wel wordt aan de bezoekers een vrijwillige bijdrage (collecte) gevraagd voor het werk van het Leger des Heils.

MEER WETEN?
Klik hier voor contact informatie

Samenkomst