Maatschappelijke Dienstverlening

Accommodatie Het Palet   BTH   Column   Evangelisatie   Het Palet   Home   Kledingwinkel   Maatschappelijke Dienstverlening   Overleg Leger des Heils Entiteiten   Symbolen

Maatschappelijke Dienstverlening

Maatschappelijk werker: Ons korps heeft de beschikking over een maatschappelijke werker, die eenmaal in de week spreekuur houdt op Donderdag van 10.00 t/m 12.00 uur voor mensen met vragen en problemen van uiteenlopende aard.

De gastvrouwen in het Open Huis kunnen u voor een rustig gesprek door verwijzen naar de maatschappelijke werker.

Schuldhulpmaatje: Kerken en christelijke organisaties leggen zich niet neer bij armoede en uitsluiting in onze samenleving. De start van het projectSchuldHulpMaatjes heeft de hulp aan mensen met financiële problemen een belangrijke stimulans gegeven.SchuldHulpMaatjes willen een medemens zijn van hen die te maken hebben met de harde werkelijkheid van schulden. Het is geloof in uitvoering.

Korps Hilversum heeft een aantal getrainde vrijwilligers die als SchuldHulpMaatje werkzaam zijn. Zij geven preventieve hulpaan mensen die moeite hebben met hun administratie, bieden ondersteuning aan mensen die een traject van schuldhulpdoorlopen en geven nazorg wanneer de schuldhulp is afgerond. Hun activiteiten ondersteunen de inzet van de professionelemaatschappelijk werker van het korps en vinden plaats in onderling overleg..

Contactformulier

Bericht

Het Leger des Heils gaat vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Contact algemeen

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten. Wij beantwoorden graag je vragen en stellen opmerkingen en suggesties bijzonder op prijs..

Indien u bovenstaand contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

De met * gemarkeerde velden bevatten gegevens die nodig zijn om uw vraag te beantwoorden.