Aandacht voor eenzaamheid

Aandacht voor eenzaamheid   Bazaar   Begroetingsteam  BVU Groep   Freubelmorgen   Huiskamer project   Kapster   Kerst activiteiten   Maaltijden samen aan tafel   Samen mode maken   Woensdag soepdag

Aandacht voor eenzaamheid: Er is een grote eenzaamheid onder de bevolking van Nederland en door de toenemende individualisering wordt dit alleen maar groter. Het verenigingsleven verschraalt en kerken worden kleiner. Al met al zijn er steeds minder sociale contacten.

Hoewel het bijzonder moeilijk is om mensen te bereiken die echt heel eenzaam zijn, proberen we vanuit het korps activiteiten aan te bieden om mensen uit hun huis te krijgen en samen met anderen. Daarom zetten we dagelijks de deur van het gebouw open voor een kopje koffie, een luisterend oor, gezelligheid, enz. en hopen hiermee in ieder geval een goede bijdrage te leveren.

Ook het bezoeken van mensen door de BVU (Bezoek voor u) - groep is een poging om de eenzaamheid van mensen te verminderen. Op aanvraag kunnen mensen die zich erg alleen voelen een beroep op ons doen.

Contactformulier

Bericht

Het Leger des Heils gaat vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Contact algemeen

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten. Wij beantwoorden graag je vragen en stellen opmerkingen en suggesties bijzonder op prijs. Indien u bovenstaand contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De met * gemarkeerde velden bevatten gegevens die nodig zijn om uw vraag te beantwoorden.

U kunt ook bellen met de Korpsofficier 035-623 99 12