Jeugd

Jeugd is belangrijk, voor de kerk, maar vooral voor God. En God is ook belangrijk voor de jeugd. In de visie van het Leger des Heils speelt jeugdzorg dan ook een grote rol. Met onze activiteiten brengen wij kinderen dichter bij elkaar, laten we ze de waarde van een zorgende gemeenschap en de wijsheden van het Christelijk geloof zien, zonder hun eigen religie of opvoeding te bekritiseren of te willen veranderen. Ook hier geld voor het Leger des Heils, dat uit onze missie de jeugd willen helpen, ongeacht cultuur of geloof.

Jongsoldaten

De jongsoldaten(les) is een leuke avond voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar met leuke spelletjes en praatjes. De kids zijn altijd dolblij en enthousiast over wat ze allemaal mogen doen op zo'n avond, en leren gaandeweg ook nog dingen over God en allerlei kleine bijbelweetjes.

RockSolid

Een uitdagend programma met sportieve spellen, uitdagende gesprekken, en flink wat rommel en plezier. Thema's gaan over de belevingswereld van de tieners, zoals muziek, identiteit, vriendschap, mode en alles waar ze vragen over hebben. Met flink wat humor en plezier worden de thema's opgepakt en vooral onderling besproken, met soms een wijze les uit de bijbel, soms onderling advies, en een andere keer stof tot nadenken.

Jeugdvoetbal

Elke zondagmiddag, van 13:00 tot 15:00, gaan we voetballen op het nabije Johan Cruijf court aan de Pachtersdreef. Samen met de voetballertjes uit de buurt werken we aan teamspirit en positive attitude terwijl we flink balletje schieten.