U zoekt hulp

Wij helpen u

Er zijn vele soorten hulpvragen. Het Leger des Heils probeert elke situatie zo goed mogelijk verder te helpen, zodat de mens weer met goede moed zijn leven aan durft.

Zoekt u onderdak?

Ondanks de welvaart van Nederland, en het herstel van de crisis, worden er nog genoeg mannen, vrouwen en gezinnen op straat gezet, of leven hier al zelfs voor langere tijd. Helaas hebben we op de Ambachtsgaarde 198 niet de faciliteiten noch de mensen om slaapplaatsen te bieden. Echter, de maatschappelijke kant van het Leger des Heils in Den Haag, de Goodwill, kent hiervoor meerdere specialistische vormen van opvang, passend bij de situatie.

Uitereraard bent u welkom aan de Ambachtsgaarde 198, waar vrijwilligers met aandacht naar u zullen luisteren, en hun best zullen doen de juiste afdelingen te benaderen voor verdere hulp.

Heeft u vragen over God?

Een heel andere vorm van hulp zoeken, is simpelweg niet meer weten wat of waar God is in deze wereld. Dit is helemaal geen rare vraag.

Wij zullen niet beweren precies te weten waar Hij zou zijn, en ook gaan we niemand overladen met bijbelteksten. Maar we kunnen helpen op de zoektocht, met activiteiten op vele niveaus. Diepgaand, of vooral socializerend onder het genot van een maaltijd. Soms kan God al zitten in een klein dingetje, een vriendelijke lach, of cursus acryl schilderen.

Er zijn velen problemen. Financiën, eten, eenzaamheid. Wij kunnen maar zelden een kant-en-klare oplossing aanbieden, maar kom langs, raak in gesprek en ontdek wat we voor u kunnen doen.