Kledingbeurs

Op zoek naar kwalitatief goede kleding voor een lage prijs? Kijk dan in onze kledingwinkel.
image

Je koopt er vaak al kleding vanaf een paar euro. Wij verkopen gebruikte kleding, gesorteerd op kwaliteit. Je zult verbaasd staan van wat je kunt kopen voor die prijs. En als je er toch bent, drink dan even een kop koffie of thee mee. Niet verplicht, maar wel zo gezellig. De deur staat voor je open.

Tweede Kans Kledingbeurs Leger des Heils

Een duurzame en zorgzame samenleving zit het Leger des Heils in de genen. En dat krijgt ook gestalte door middel van de Tweede Kans Kleding welke voor vriendelijke prijzen aangeboden worden in de Leger des Heils kledingbeurzen. Het assortiment bestaat uit gedragen maar door vrijwillige medewerkers gesorteerde kleding en soms ook uit nieuwe kleding. Er kan ook zomaar merkkleding bij zitten!

Doormiddel van deze kleding draagt u ook bij aan andere activiteiten van het Leger des Heils zoals het Open Huis waar u een kopje koffie kunt drinken, de ontwikkelingssamenwerking wereldwijd en het aanwezig zijn van het Leger des Heils in onze samenleving met zorg, hulp en aandacht voor de medemens.

Openingstijden & Locatie

Sliedrecht:

De Tweede Kans Kledingbeurs in Sliedrecht is geopend op dinsdag van 10:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 17:00 en op donderdag van 14:00 tot 17:00 en van 19:00 tot 20:30 in de avond. Deze kledingbeurs is te vinden aan de Rivierdijk 703 in Sliedrecht.

Gorinchem:

De Tweede Kans Kledingbeurs is in Gorinchem geopend op donderdagmiddagen van 13:30 tot 17:30 aan de Nicolaas Pieckstraat 43 in Gorinchem.

Meer weten? Telefoon 06-10189120 (Gorinchem) 0184-421134 (Sliedrecht) of korps.gorinchem@legerdesheils.nl