Kledingwinkel

Op zoek naar kwalitatief goede kleding voor een lage prijs? Kijk dan in onze kledingwinkel.
image

Wat de één wel eens teveel heeft, komt een ander soms net tekort. U kunt voor beide terecht bij het Leger des Heils.
De kledingbeurs is in ons gebouw, Albert Schweitzersingel 69, vanaf woensdag 3 augustus start de wekelijks kledingverkoop eerst alleen op de woensdagen, vanaf vrijdag 26 augustus ook op vrijdagen.

Kleding brengen kan ook buiten openingstijden.
U kunt de kleding deponeren in de daarvoor bestemde kledingcontainer
.
De kledingcontainer staat bij ons gebouw op de hoek Trompetstraat - Tubapad.

Tijden

Openingtijd kledingverkoop, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Je koopt er vaak al kleding vanaf een paar euro. Wij verkopen gebruikte kleding, gesorteerd op kwaliteit. Je zult verbaasd staan van wat je kunt kopen voor die prijs. En als je er toch bent, drink dan even een kop koffie of thee mee. Niet verplicht, maar wel zo gezellig. De deur staat voor je open.

ReShare Store

Naast de kledingwinkels bij de diverse korpsen hebben wij ook de ReShare Store, op zes verschillende locaties in Nederland. De ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Wij vinden 'opnieuw delen' belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Iemand die misschien weinig te besteden heeft of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. En het milieu heeft er ook wat aan, want minder nieuwe kleding betekent minder productie. Zo is de ReShare store er voor iedereen.

Er zijn momenteel ReShare Stores in Arnhem, Breda, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Rotterdam. Meer info op resharestore.nl.