Kliederkerk

Welkom in de Kliederkerk!


Vanaf september 2019 is er weer elke maand Kliederkerk bij het Leger des Heils.
Kliederkerk is er voor kinderen – om samen met hun ouders en/of opa’s en oma’s spelenderwijs een bijbelverhaal te ontdekken. Met knutselen, spelen of sporten en een gezellige maaltijd tot besluit. Kliederkerk is samen ontdekken, samen vieren en samen eten – voor jong en oud, of je nu wel of niet gelooft. Iedereen is welkom!
Kliederkerk is één keer per maand op zondagmiddag, van 16.00 tot 18.00 uur. We sluiten steeds af met een gezellige maaltijd. Na de maaltijd rond 18.00 uur is de kliederkerk afgelopen. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de onkosten is natuurlijk welkom.

Welkom!
Wil je je opgeven of meer weten? Stuur dan een mailtje naar korps.deventer@legerdesheils.nl (Opgeven vinden wij handig i.v.m. het koken, maar ben je dit vergeten, voel je dan alsnog welkom!)

Wie zijn wij?
Korps Deventer wil er zijn voor alle inwoners van onze stad. We organiseren activiteiten voor jong en oud en doen dat vanuit de overtuiging dat God van de mensen houdt. We willen ons geloof in praktijk brengen in ons hele doen en laten. Door om te zien naar onze medemens: oog te hebben voor de praktische noden. We gaan voor waardevolle ontmoetingen met elkaar! #jebentnietalleen

De data voor 2019:
Zondag 22 september
Zondag 20 oktober
Zondag 24 november
Zondag 22 december – Kliederkerst

Wil je meer weten over de Kliederkerk? Kijk dan op www.kliederkerk.nl