Kerstpotten

De kerstpotten zijn over de hele wereld uitgegroeid tot een symbool en in vele landen begint de ‘kersttijd pas als de kerstpotten zijn verschenen’.
Geboren uit de nood van de tijden, zijn zij nog altijd een herinnering aan de nood die blijkbaar tot de blijvende bewoners van deze aarde behoort.
In ons land is de armoede tot een minimum teruggebracht. Maar wij kennen de nood van chronisch zieken, gehandicapten, op het randje van het bestaansminimum balancerende medemensen, alleenstaande mannen en vrouwen. De kerstpotten zijn een herinnering aan hun nood... en aan onze overvloed!
Op de zaterdagen 8-15-22 december kunt u de vertrouwde driepoot met de ketel vinden op de Brink (voormalige V&D) en bij AH op winkelcentrum Flora.
Wij bevelen deze kerstcollecte bij u van harte aan...!

Sing-in

Het Leger des Heils is vanaf het eerste begin verbonden met muziek en zingen. Tijdens de allereerste samenkomst in Nederland in 1887 in Amsterdam speelde de voorganger al op een viool ter ondersteuning van de samenzang.
Op zondag 2 december was de twee Sing-in bij het Leger des Heils en mochten we met een enthousiaste groep mensen een flink aantal liederen zingen.
Ook dit krijgt weer een vervolg ergens op een zondagavond in februari 2019. We zien ook dan naar u uit en de aanvang is om 19.00 uur. Hou de website in de gaten...!