Kledingwinkel

Op zoek naar kwalitatief goede kleding voor een lage prijs? Kijk dan in onze kledingwinkel.
image

Je koopt er vaak al kleding vanaf een paar euro. Wij verkopen gebruikte kleding, gesorteerd op kwaliteit. Je zult verbaasd staan van wat je kunt kopen voor die prijs. En als je er toch bent, drink dan even een kop koffie of thee mee. Niet verplicht, maar wel zo gezellig. De deur staat voor je open.

Kledingwinkel Het Visnet

Vismarkt 8, 1781TA Den Helder.

Al vele jaren wordt door het Leger des Heils Den Helder gebruikte kleding ingezameld en verkocht. De kledingwinkel wordt gerund door een groep enthousiaste medewerkers. Zij doen hun werk met grote inzet en geheel belangeloos. De opbrengst van de kledingwinkel is bestemd voor maatschappelijke hulpverlening voor ieder die dit nodig heeft. Kleding wordt verkocht tegen zeer schappelijke prijzen.

Alle kleding is welkom, ook als het niet in een topconditie is. De kleding wordt door de vrijwilligers gesorteerd. Bruikbare kleding wordt verkocht in de winkel. Onbruikbare kleding wordt wekelijks opgehaald door ReShare van het Leger des Heils, gesorteerd op verschillende grondstoffen en gerecycled. Met het inleveren van uw oude kleding ondersteunt u niet alleen het werk van het Leger des Heils, maar draagt u ook bij aan een verantwoord gebruik van grondstoffen. 

Openingstijden:

Maandag: 10.00-14.00 uur

Dinsdag: 13.30-16.00 uur

Woensdag: 13.30-16.00 uur

Donderdag: 13.30-16.00 uur

Vrijdag: 10.00-14.00 uur

Kleding kan gebracht worden:

  • tijdens de openingstijden in de winkel zelf.
  • dagelijks van 09.00 uur tot 19.00 uur via het kledingluik. (achterzijde korpsgebouw - ingang Gasstraat)