Waar we zijn: korps Apeldoorn

De route naar korps Apeldoorn

Korps Apeldoorn ligt in de wijk Apeldoorn-Zuid. Het korpsgebouw is met de auto goed te bereiken. Reist u met het openbaar vervoer? Reis dan met de trein naar station Apeldoorn. Volg daarna de aangegeven routes.

Met de auto

Vanuit Amersfoort (A1)

Neem afslag 19 (Hoenderloo). Verlaat de A1 met een scherpe bocht naar rechts. Sla aan het eind van de afrit rechtsaf naar de Europaweg. Sla na ca. 2 km. bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Laan van Westenenk. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Aluminiumweg. Bij de eerste verkeerslichten gaat deze over in de Ravenweg. Sla na ca. 240 meter bij de volgende verkeerslichten linksaf naar het Hofveld. Na ca. 240 meter ziet u het korpsgebouw aan de rechterkant van de weg. De parkeerplaats bevindt zich rechts van het gebouw.

Vanuit Arnhem (A50)

Neem afslag 22 (Hoenderloo) richting Beekbergen. Volg de Arnhemseweg (N788) tot u in Apeldoorn rechts van de weg Domino's Pizza ziet. Sla bij de verkeerslichten op de kruising met de Aluminiumweg/Ravenweg rechtsaf naar de Ravenweg. Sla na ca. 240 meter bij de verkeerslichten linksaf naar het Hofveld. Na ca. 240 meter ziet u het korpsgebouw aan de rechterkant van de weg. De parkeerplaats bevindt zich rechts van het gebouw.

Vanuit Zwolle (A50)

Houd bij knooppunt Beekbergen rechts aan en volg de borden E30/A1 richting Apeldoorn Zuid en Amersfoort. Voeg in op de A1/E30. Volg daarna de routebeschrijving vanuit Deventer.

Vanuit Deventer (A1)

Neem afslag 20 (Apeldoorn - Zuid). Verlaat de A1 met een scherpe bocht naar rechts. Sla aan het eind van de afrit linksaf naar de Kayersdijk. Houd de rechter rijbaan aan voor de juiste baan om rechtdoor de Kayersdijk te volgen. Sla na ca. 2 km. bij de verkeerslichten linksaf naar de Marchantstraat. Deze gaat over in de Ravenweg. Rechts van de weg ziet u eerst een park, daarna nieuwe appartementen langs de weg. Sla direct na de appartementen bij de verkeerslichten rechtsaf naar het Hofveld. Na ca. 240 meter ziet u het korpsgebouw aan de rechterkant van de weg. De parkeerplaats bevindt zich rechts van het gebouw.

Met het openbaar vervoer vanaf busstation Apeldoorn

Lijn 19 richting Componistenkwartier. Als op de display halte Kraaienweg als volgende halte wordt aangegeven, druk dan op de stop-knop. De bus rijdt het korpsgebouw voorbij en stopt verderop bij halte Kraaienweg. Stap hier uit en loop terug naar het korpsgebouw.

Lijn 1, 14 of 18. Stap uit bij halte Aluminiumweg. Deze ligt aan de Arnhemseweg. Steek de Arnhemseweg over. Sla bij het tankstation de Eksterweg in. Sla na ca. 240 meter linksaf het Hofveld in. Na ca. 100 meter ziet u het korpsgebouw aan de rechterkant.  

Downloads

Routebeschrijving korps Apeldoorn