Samenkomst

In onze kerkelijke gemeente (korps) is iedereen van harte welkom. Op zondag houden we onze samenkomsten (kerkdiensten). Hier krijgt iedereen de kans tot rust te komen, na te denken over de zin van het bestaan en anderen te ontmoeten. De samenkomsten van korps Apeldoorn beginnen elke zondag om 10.00 uur.
image

De diensten of samenkomsten van het Leger des Heils kenmerken zich door een enthousiaste samenzang en een op de praktijk gerichte en eigentijdse bijbeloverdenking. Tijdens de samenkomsten is niet alleen de korpsofficier (voorganger) aan het woord. Ook andere mensen die iets willen vertellen over hun persoonlijke geloofsbeleving krijgen daartoe de gelegenheid. Ook de komende maanden is er een overkoepelend thema.

Aan de hand van het jaarthema "Aangeraakt: de ander ontmoeten" krijgt iedere maand een thema geïllustreerd met een lied of een gedicht.

In de vier weken voorafgaand aan het kerstfeest beleven we met elkaar Advent op weg naar de Kerst.

Tijdens deze periode is het thema: 'De hemel raakt de aarde aan!' 

Kinderen in de basisschoolleeftijd vieren een gedeelte van de dienst mee. Vanaf ongeveer 10.30 uur hebben zij hun eigen programma. Voor de allerkleinsten is er oppas in een speciaal voor de kleintjes ingerichte ruimte.

Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten.