Samenkomsten in ‘t Klankbord

Alle samenkomsten (kerkdiensten) in ’t Klankbord staan open voor iedereen. Iedereen is dan ook altijd van harte welkom. Wel zijn er accentverschillen gericht op verschillende doelgroepen.

Globaal gezien onderscheiden we twee soorten samenkomsten: Gastendiensten en Heiligingsamenkomsten. Alle samenkomsten beginnen om 10.00 uur en worden gehouden in ons korpsgebouw ’t Klankbord.

Gastendiensten

Gastendiensten zij er in principe elke eerste zondag van de maand m.u.v. de maand augustus. Ivm. Pasen en Pinksteren wordt de Gastendienst van die maand verschoven naar deze feestdagen. Op kerstavond worden twee gastendiensten gehouden (de zgn. Kerstavond- en nachtdienst).

De gastendiensten proberen we zo in te vullen dat iedereen er iets van mee krijgt, ook al weet je niets of weinig van het christelijk geloof. De vorm is afgestemd op mensen die God (nog) niet kennen.

Heiligingsamenkomsten

De andere zondagen van het jaar zijn meer gericht op geestelijke verdieping (heiligmaking) van de bezoekers (leden én gasten), maar staan ook open voor iedereen. Probeer het eens zelf!

Daarnaast worden samenkomsten gehouden rond bijzondere gebeurtenissen zoals huwelijk en overlijden.

Jeugd

Voor kinderen tot 4 jaar is er kinderoppas. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd hebben (gedeeltelijk) hun eigen programma. Ook tieners hebben op zondag deels hun eigen momenten.