Alpha-cursus

Heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof

Wat is de Alpha-cursus? Misschien heeft u er wel eens van gehoord of leest u er nu voor het eerst over. Maar wat het inhoudt? In het kort: het is eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof.

Op de Alpha-cursus maak je in tien weken tijd kennis met het christelijk geloof. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start met een gezellige maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna praat je in kleine groepjes door. Lijkt het je wat? Kom dan eerst naar de kennismakingsavond en kijk zelf of het iets is voor je.

De eerstvolgende cursus zal in het voorjaar 2020 weer van start gaan. De nieuwe data zullen dan vermeld worden op deze site. Je kunt je altijd aanmelden.

Deelname

Deelname aan de cursus is vrijblijvend. Wel vragen we een kleine vergoeding voor de maaltijd en een bijdrage aan de kosten van het weekend. Kijk voor meer informatie over Alpha: https://alphanederland.org/

In het onderstaande formulier kunt u zich opgeven voor de Alpha-cursus. Na het invullen wordt er contact met u opgenomen.

Aanmelden Alpha-cursus