Wie zijn wij?

Al meer dan 10 jaar zijn wij het landelijke jongerengospelkoor van het Leger des Heils. Elke derde zaterdag van de maand repeteren wij en houden wij concerten door heel Nederland. Op uitnodiging verlenen we soms ook medewerking aan bruiloften, kerkdiensten op zondag, of concerten in het buitenland.

J-Unit Choir zingt voornamelijk moderne, Engelstalige gospel songs van internationaal bekende Christelijke artiesten zoals Israel Houghton, Travis Cottrell, Lincoln Brewster, Michael W. Smith, Andy Green, Michael Neale en Kirk Franklin. Daarnaast zingen we ook Nederlandstalige nummers; zoals bewerkingen van Opwekking- en Leger des Heils liederen.

We vinden het belangrijk om onze leden te helpen in hun (geloofs)ontwikkeling. Daarom hebben we iedere maandelijkse repetitiedag ook Bijbelstudie en bidden we samen. Verder wordt iedereen aangemoedigd om, in kleine groepen, samen een stukje verantwoordelijkheid te dragen voor wat we als koor doen. Je kunt daarbij o.a. denken aan de stuurgroep, repertoire-commissie, kleding en PR.

DSC_0063