Meedoen

J-Unit Choir is altijd op zoek naar nieuwe leden. Vindt jij het leuk om zingend het geweldige nieuws van Jezus te delen of wil je onze band versterken en ben je (actief) Christen tussen de 14 en 40 jaar? Het maakt verder niet uit naar welke kerk je gaat. Op onze website staan in onze agenda open repetities waar je welkom bent om te komen kijken, meezingen, en als je dat wil, auditie kunt doen. Daarnaast kan je altijd even contact opnemen met info@j-unit als je op een ander moment langs wilt komen!

Repetities / Optredens
Wij hebben één keer per maand, in het 3e weekend, een repetitie of optreden. Wanneer we repeteren doen we dit een groot deel van de zaterdag, van half 10 tot 4. Als we optreden, is dit meestal de volledige zaterdag. Af en toe komt hier ook een zondagochtend bij. De overnachting wordt dan door ons geregeld! 

Ledengeld / reiskosten

Het lidmaatschap van J-Unit Choir kost voor ieder lid 10 euro per maand. Daarvoor krijg je concertkleding en bladmuziek, een maaltijd als we ‘s-avonds een concert hebben en een volledig verzorgd studieweekend met workshop van een Christelijke professional. Daarnaast worden je reiskosten naar J-Unit Choir activiteiten binnen Nederland vergoed, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge reiskosten voor onze optredens door het hele land. Wel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk porbeert met anderen mee te reizen. 

Band

Naast het koor hebben wij ook een band! Speel jij bijvoorbeeld elektrisch gitaar? Kom dan meespelen in de band! Voor de band geldt geen leeftijdsgrens, wel verwachten wij dat je noten kunt lezen en na een aantal keer oefenen redelijk mee kan komen in de muziek die wij spelen.

Aanmelden!
Wil je aanmelden voor J-Unit Choir of heb je toch nog vragen? Neem contact op via de website of stuur een mailtje naar info@j-unit.nl.

image