Collecteren

Collecteweek 2019 - 25 november tot 30 november

Een dak boven je hoofd, een voedzame maaltijd, fatsoenlijke kleding. Of een arm om je schouder en hulp voor als je helemaal aan de grond zit. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een eerlijke kans en een menswaardig bestaan. Daarom helpen we kwetsbare mensen aan de rand van onze maatschappij. En dat kunnen we niet alleen. Jouw hulp is hard nodig. Collecteer je mee?

Help mee!

Heb jij 2 uur van je tijd over voor kwetsbare mensen in jouw buurt? Collecteer dan mee! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collectanten die willen meebouwen aan een socialer Nederland. Lees hier meer over de collecte en meld je aan.

WORD COLLECTANT

Ben jij goed in organiseren en heb heb wat extra tijd over per jaar? Word dan collecte-coördinator! Je organiseert dan de collecte in jouw buurt. Zo onderhoud je bijvoorbeeld het contact met de collectanten, stippel je looproutes uit en tel je de opbrengst. Hier lees je meer over het werk als collecte-coördinator.

WORD COÖRDINATOR

Informatie voor collectecoördinatoren

Ben je coördinator? Dan vind je op onze speciale coördinatorenpagina alles wat je nodig hebt om een succesvolle collecte te organiseren.

BEKIJK COÖRDINATORENPAGINA