Connect

Het laatste weekend van oktober (28 t/m 30) organiseren we Connect! Een weekend met games, sportactiviteiten, workshops, bijbelstudie en lekker eten. Ben je tussen de 15 en 30 jaar en wil je andere jongeren ontmoeten? Lees dan hieronder verder. Letop! Aanmelden is inmiddels niet meer mogelijk.

Programma

✌️ Opening

Op vrijdagavond om 20:00 starten we met de opening van het weekend! Vanaf 19:00 ben je al welkom om je spullen vast uit te pakken en een bed uit te zoeken. Tijdens de opening leer je iedereen die dit weekend komt beter kennen en maak je misschien wel nieuwe vrienden!

✝️ Bijbelstudie

Elke ochtend (na het ontbijt uiteraard) beginnen we de dag met een bijbelstudie. Na een kleine inleiding ga je in groepjes nadenken over verschillende vragen en ontdek je meer van de bijbel.

✍️ Workshops

Op zaterdag kan je kiezen tussen verschillende workshops!

⚽ Games / Sports

Uiteraard organiseren wij ook het hele weekend verschillende game- en sportactiviteiten. Heb je thuis nog leuke board/kaartgames liggen? Neem ze dan zeker mee mee om 's avonds te spelen! 

Locatie

Het weekend vindt plaats in een groepsaccomodatie in Appelscha. Het adres hiervan is: Oude Willem 3, 8426 SM Appelscha

Hoe kom ik daar?

Heb je zelf een auto? Dan is dat het makkelijk! Volg je navigatie naar bovenstaande locatie en parkeer je auto in het eerste vrije vakje dat je ziet. Wij staan daar klaar om je de weg te wijzen.

Heb je niet zelf een auto? Je kunt kijken of je met iemand mee kan reizen of laat het ons even weten dat je met het OV komt. We halen je dan op vanaf station Assen of we kijken of jouw reis op de route ligt van iemand.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Tickets

Per persoon betaal je € 60,- voor het hele weekend!
Wil je een ticket bestellen? Klik dan hieronder op de knop.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan even een berichtje via Instagram of een mail naar maikel.stuivenberg@legerdesheils.nl