Aanmelden Hospice Rozenheuvel

Hospice Rozenheuvel neemt in de eerste plaats patiënten op uit de buurt van Arnhem, maar ook mensen van buiten de regio zijn welkom. Aanmelding gaat altijd via de huisarts of behandelend specialist in het ziekenhuis. Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen. Ook moet een terminaalverklaring per e-mail verzonden worden naar intake.hospice@legerdesheils.nl

Bij aanmelding vanuit de thuissituatie zal een intakeverpleegkundige contact met u opnemen. Dan wordt onder andere besproken op welke termijn opname in het hospice gewenst en/of nodig is, ook geven we uitleg over het opnamebeleid van het hospice. Bij aanmelding vanuit het ziekenhuis zal het contact grotendeels verlopen via de transferverpleegkundige of maatschappelijk werk van het ziekenhuis. Voor vragen met betrekking tot de opnamemogelijkheden van het hospice kunt u zich altijd wenden tot de intakeverpleegkundigen. Zij zijn in principe aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag. Ook voor het aanvragen van een rondleiding in het hospice kunt u bij hen terecht. U kunt telefonisch contact opnemen met Hospice Rozenheuvel via telefoonnummer (026) 364 57 92.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hospice Rozenheuvel, telefoonnummer (026) 364 57 92. 
Faxnummer: (026) 3635404

Op de website van het Netwerk Palliatieve Zorg regio Arnhem en de Liemers vindt u de actuele bedbezetting van Hospice Rozenheuvel via de groene button 'Plaatsen vrij' op de homepage.


Bijzonderheden t.a.v. beperkingen, cognitief functioneren, onrust, sociaal netwerk etc.
Overige belangrijke informatie (uitslagen bijv.) kunt u sturen naar intake.hospice@legerdesheils.nl