Nachtopvang Biltstraat

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Opvang voor dak- en thuisloze mensen
Product
Nachtopvang
Gemeente
Utrecht
Plaatsen:
40
Aanmelden

Aanmelden kan via het Bureau Trajectmanagement (BTM). Het BTM is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.30 uur op 088 - 890 79 00. Ook kunt u hier terecht voor inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren, financiering en de actuele wachttijden.

Toon meer
Nachtopvang Biltstraat />
								<div class=
location_on
Biltstraat 186
3572 BR Utrecht

Informatie & kenmerken

De nachtopvang is bedoeld voor mensen die dak- of thuisloos zijn. Naast een slaapplek, kunnen ze hier ook een douche nemen en een maaltijd krijgen. Het is de bedoeling dat ze zo snel mogelijk doorstromen naar andere vormen van hulp, een eigen woonplek en werk of dagbesteding.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
access_time
24-uursbegeleiding
single_bed
Leefsituatie
Eigen kamer
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

De dag- en nachtopvang in Utrecht biedt plek aan 40 dak- en thuislozen voor opvang en begeleiding richting herstel. Overdag kunnen mensen hier terecht voor een praatje, een kop koffie en begeleiding. In de avond en ’s nachts kunnen mensen terecht voor een warme maaltijd en een plek om te slapen.

Begeleiding

Stadsteam BackUp is verantwoordelijk voor de begeleiding waarbij financiën en het vinden van woonruimte belangrijke hulpverleningsdoelen zijn. Daarnaast wordt gezocht naar een zinvolle dagbesteding, die aansluit bij de eigen kracht van de bezoeker. Vanuit Wij 3.0 en de Tussenvoorziening zijn er twee werkcoaches actief die samen met de deelnemers op zoek gaan naar hun krachten op het gebied van werk en dagbesteding.
De dagopvang is een brug naar andere vormen van hulpverlening. Bezoekers krijgen zo weer perspectief op een zelfstandig leven.

Faciliteiten

Iedere bezoeker beschikt over een eenpersoonskamer. Iedere etage heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen welke de deelnemers met elkaar delen. Daarnaast is er een gezamenlijke keuken en woonkamer aanwezig.

 ➞ Kom jij ons team versterken? Check onze vacatures!