Woongroep Nesselande

Zorgaanbod
Ambulante begeleiding
Beschrijving
Specialistische ambulante ondersteuning (tijdelijk)
Product
Voortgang
Gemeente
Rotterdam
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Wollefoppenweg 41
3059LG Rotterdam
phone

Informatie & kenmerken

Er is veelal sprake van complexe problematiek zoals verslaving, geen sociaal netwerk, geen werk of dagbesteding, psychiatrische problemen, schulden.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
euro_symbol
Eigen bijdrage
single_bed
Leefsituatie
Eigen appartement
pets
Huisdieren toegestaan
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

De woongroep Nesselande is een plek waar mannen en vrouwen (vanaf 23 jaar) wonen die in hun leven veel hebben verloren en hun thuis zijn kwijtgeraakt. Hun verblijf is tijdelijk en gemiddeld 2 jaar.

Deelnemers hebben een eigen studio en de begeleiding is ambulant. Persoonlijk Begeleiders stimuleren een actieve houding bij deelnemers om aan herstel van het gewone leven te werken. Daarnaast stimuleren ze eigen kracht bij de deelnemers en zoeken ze naar hulpbronnen in de wijk. De woongroep wordt ondersteund door professionele hulpverlening op het gebied van verslaving en psychiatrie.  

Woongroep Nesselande is op 2 minuten loopafstand van metrostation Nessselande. In de directe omgeving is er een grote plas met strand, winkels en een groot park- en bosgebied.