Vast en Verder Jongens Den Haag

Zorgaanbod
Beschermd wonen
Beschrijving
Beschermd wonen voor jongeren en jongvolwassenen
Product
Vast en verder
Gemeente
Den Haag
Plaatsen:
16
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
location_on
Ad van Emmenesstraat 13
2553 NP Den Haag

Informatie & kenmerken

Er is sprake van complexe problematiek, schulden, verslaving, geen vaste woonplek, geen startkwalificatie of werkervaring, relatie met justitie, geen stabiele thuissituatie en een sociaal netwerk

accessibility
Doelgroep
Jongeren
access_time
24-uursbegeleiding
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Onze locatie biedt mensen de rust, ruimte en begeleiding om te werken aan het herstel van het gewone leven. We zijn er voor mensen in kwetsbare omstandigheden, die hulp en begeleiding krijgen om daarna weer op eigen benen te kunnen staan.

Deelnemers wonen zo zelfstandig mogelijk. Wat ze zelf kunnen, doen ze zelf. Bij wat nog niet lukt, krijgen ze begeleiding. Woonvaardigheden, praktische en sociale vaardigheden worden verder ontwikkeld. Samen werken we aan een stevige basis voor zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.