Noodopvang Terneuzen

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Opvang voor dak- en thuisloze mensen
Product
Nachtopvang
Gemeente
Terneuzen
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Stationsweg 3739
4538AB Terneuzen

Informatie & kenmerken

De nachtopvang is bedoeld voor mensen die dak- of thuisloos zijn. Naast een slaapplek, kunnen ze hier ook een douche nemen en een maaltijd krijgen. Het is de bedoeling dat ze zo snel mogelijk doorstromen naar andere vormen van hulp, een eigen woonplek en werk of dagbesteding.

accessibility
Doelgroep
Kinderen
Volwassenen
single_bed
Leefsituatie
Eigen keuken
Eigen sanitair

Specificaties

Tijdelijke opvang voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. Op een woonlocatie in Terneuzen is ruimte voor twee gezinnen, afhankelijk van de samenstelling.

Deze locatie is bedoeld voor ouder(s) met kinderen, die in staat zijn zelfstandig te wonen. Er is géén 24-uursbegeleiding aanwezig.

Gezinnen krijgen één of meerdere eigen kamers, en in meeste gevallen eigen sanitiar en keuken. Was- en droogmachine worden gezamenlijk gebruikt. Er is een gezamenlijke tuin. De locatie is grotendeels gemeubileerd.

Team ambulant Zeeuws Vlaanderen biedt de begeleiding. Team ambulant bestaat uit woonbegeleiders, Skj-geregistreerde professionals, Kinder-en Jeugd coach, gedragswetenschapper en teammanager.

Verslavingsproblematiek is een contra-indicatie.